Nyitólap
Kezdőlap Rólunk Eladó ingatlanok Kiadó ingatlanok Új építésű ingatlanok Szolgáltatásaink Kapcsolat
Kereső:
Megye:
Település:
Típus:
Állapot:
Fűtés:
Emelet:
Jelleg:
Ár (-tól):
Ár (-ig):
M2 (-tól):
M2 (-ig):
Azon.:
Napi ajánlat

Rólunk - About us

Tisztelt Látogató!

Örömmel köszöntjük oldalunkon.

Bemutatjuk a  Center House Ingatlaniroda széleskörű szolgáltatásait és tevékenységét!

A Center House Ingatlaniroda munkatársai sokéves gyakorlattal rendelkező, több nyelven beszélő szakemberek, akik elhivatottak a nagy lakásszámú projektek, lakóparkok és használt lakások értékesítésének lebonyolításában, valamint a kiadó, lakó és kereskedelmi, ipari ingatlanok sikeres közvetítésében. Az ingatlanpiaci helyzet naprakész elemzésével, valamint munkatársaink folyamatos oktatásával kívánunk magas szintű szolgáltatást nyújtani, eleget téve ezzel egyrészről a beruházói, másrészről a lakásvásárlói igényeknek. Munkánk teljes mértékben a változó piaci viszonyokhoz igazodik.

Működési területünk elsősorban Győr és környékére koncentrálódik, azonban szükség esetén országos képet tudunk adni érdeklődőinknek. Munkatársaink az utóbbi években több száz ingatlan értékesítésében vettek részt, és szintén több száz érdeklődőnek nyújtottak felvilágosítást az ingatlanpiacról és segítették őket új otthonukhoz.

Céljaink elérése érdekében arra törekszünk, hogy a hazai ingatlanpiacon minden igénynek megfelelő adatbázissal, rugalmas ügyfélkezeléssel és erre az értékesítési modellre kialakított, fejlett infrastruktúránk segítségével komplex szolgáltatást nyújtsunk vásárlóink részére.
Üzleti filozófiánknak alappillére, hogy az ingatlan-szakma erkölcsi és szakmai követelményeinek magas színvonalon eleget téve, még több elégedett ügyféllel gyarapodjon az ingatlant értékesítő és vásárlói oldal egyaránt. Szakértelmünket, kommunikációnkat, piacismeretünket szakmai tréningekkel és piacelemzésekkel folyamatosan bővítjük. Tevékenységünket - az ingatlanpiac minden szegmensében - hosszú távra tervezzük, ennek következtében munkánkat magas erkölcsi és szakmai igényeknek megfelelően végezzük.
Kínálatunkat részletesen megismerheti a www.centerhouse.hu és a www.cho.hu weboldalon. Reméljük Önöket is mihamarabb elégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel:

Center House Ingatlaniroda

Center House Ingatlaniroda Kft. © 2010