Nyitólap
Kezdőlap Rólunk Eladó ingatlanok Kiadó ingatlanok Új építésű ingatlanok Szolgáltatásaink Kapcsolat
Kereső:
Megye:
Település:
Típus:
Állapot:
Fűtés:
Emelet:
Jelleg:
Ár (-tól):
Ár (-ig):
M2 (-tól):
M2 (-ig):
Azon.:
Napi ajánlat

Szolgáltatásaink - Services

 

Eladná vagy bérbeadná ingatlanát?

 

Ebben az esetben felelősségteljes döntést kell hoznia a tulajdonosoknak, ami sok feladattal jár, így jól jön egy megbízható partner aki leveszi ezeket a terheket a vállukról.

Irodánkra a jelenlegi helyzetben is számíthatnak, mivel a mindenkori szabályozás szerinti higiéniai és fertőtlenítési szabályok szerint dolgozunk és ügyfeleink személyes kéréseit is figyelembe véve intézzük az ingatlanok bemutatását, értékelését.

 

Miért érdemes minket választani és megbízni a Center House Ingatlanirodát ?

 

- minden ingatlant a helyszínen értékelünk, mielőtt megbízási szerződést kötünk, ezáltal reális képet kap az ingatlana piaci helyzetéről és értékéről.

- jutalékrendszerünk kedvező, rugalmasan az adott ingatlanhoz igazodik.

- kollégáink több mint 10 éves gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező, leinformálható szakemberek, akiknél elsődleges a megbízható és eredményes együttműködés. Külföldi ügyfelekkel is szívesen dolgozunk együtt, nem okoz problémát az ügyintézés idegen nyelven.

- hirdetéseink minden olyan oldalon megjelennek, amit ingatlankereső vevő vagy bérlő megtekinthet. A teljesség igénye nélkül: centerhouse.hu, ingatlanbazar.hu, ingatlan.com, ingatlanok.hu, jofogas.hu, otthonterkep.hu, ingatlantajolo.hu, ingatlannet.hu, startapro.hu, vatera.hu, stb. valamint irodánk kirakata, ami igényes, frekventált környezetben található.

- érdeklődőinket előszűrjük, így már csak a tényleges, vásárlásra képes vevő és bérlőjelölttel megyünk megbízóink ingatlanába. Mindegyik érdeklődővel megtekintési nyilatkozatot íratunk alá, így biztosítjuk ügyfeleinket, hogy ellenőrizetlenül nem engedünk be senkit megbízóink ingatlanába.

- bankfüggetlen hitelügyintéző kollégával, valamint ingatlanokra specializálódott ügyvédekkel dolgozunk együtt, akik segítségével a vásárlások gördülékenyen és biztonságosan zajlanak le.

Számíthat ránk minden helyzetben. Bízzon meg minket, tapasztalja meg az ingatlaneladás kellemes oldalát !

 

Center House Ingatlaniroda

9022 Győr, Újvilág u. 6.

Tel: 96-317-964 ; 30-905-2939

email: info@centerhouse.hu

 

Center House Ingatlaniroda Kft. © 2010